in onze creatieve workshops leert u informatie analyseren, structureren en managen vanuit klantperspectief. of u maakt kennis met moderne technieken om zelf informatieservices te ontwerpen, te schrijven en te testen.

  • training
  • de trainingen van firmm

de trainingen van firmm

Leer digitale en papieren documenten ontwikkelen die werken. Kritisch en met een open blik kijken naar informatie. Ontwerpen en schrijven met uw klant op het netvlies.

In een training van firmm gaat u zelf aan de slag met beproefde én innovatieve technieken. We betrekken graag uw eigen documenten of situatie in de training. Zodat u het geleerde meteen in praktijk brengt.

voor u op maat

Zoekt u een training voor uzelf, een collega of een groep? Wij helpen u graag met een training op maat. Dat kan in company, in een open training of individueel ‘on the job’. In een intakegesprek bespreken we uw vraag, en kijken we welke trainingsvorm daar het beste bij aansluit.

wat kost een training?

Op basis van het intakegesprek stellen we een vrijblijvende offerte voor u op met een trainingsvoorstel. Omdat veel van onze trainingen op maat zijn, variëren de kosten per training. Prijzen zijn afhankelijk van de duur van de training, het aantal deelnemers en de locatie.

gratis workshop

Op de hoogte blijven over servicegericht communiceren? Een kijkje nemen achter de schermen van inspirerende en geslaagde praktijkvoorbeelden? firmm organiseert regelmatig bijeenkomsten waar we praktijkvoorbeelden inbrengen, concepten ter discussie stellen en strategische service-innovaties en trends presenteren. U gaat ook zelf aan de slag en maakt vanuit verschillende perspectieven kennis met nieuwe technieken en instrumenten. Interesse? Stuur een e-mail naar firmm en vraag naar deze gratis workshops.

firmm werkt met toegewijde adviseurs, ontwerpers, schrijvers en trainers, die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde opdrachtgevers.

 

Aanmelden en meer informatie

Judith Mulder
+31 6 2906 0688
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

communicatie over ‘begrijpelijke taal’-onderzoek

Welke factoren beïnvloeden de begrijpelijkheid van communicatie? Op die vraag richt het programma Begrijpelijke taal van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) zich met negen onderzoeken. firMM verzorgt de communicatie over het programma. Lees de nieuwsbrieven

nieuwe stembiljetten ontwerpen en testen

firMM ontwierp en testte drie varianten voor papieren stembiljetten die elektronisch kunnen worden geteld. De ontworpen stembiljetten en de resultaten van de tests zijn vastgelegd in een rapport bestemd voor de Tweede Kamer. In een vervolgtraject werkte firMM één van de ontwerpen verder uit en ontwikkelde er diverse hulpmiddelen bij.

online het donorregister raadplegen

firMM maakte de online applicatie ‘Donorregister raadplegen’ gebruiksvriendelijk. Wanneer zich een mogelijke donor aandient, kan het ziekenhuis met deze applicatie snel en zorgvuldig nagaan of er een wilsbeschikking aanwezig is in het donorregister. Zo gaat weinig kostbare tijd verloren.